ASSALAMUALAIKUM...SELAMAT DATANG KE LAMAN SEKOLAH KEBANGSAAN TANJONG BIDARA, 36800 KAMPONG GAJAH, PERAK

Saturday, May 16, 2009

Post Yang Terdahulu

Haraf maaf kerana ada masalah teknikal yang tidak dapat dielakkan. Blog SKTB kembali aktif selepas ini. Insya'Allah.

Antara aktiviti- aktiviti yang tidak dapat dimasukkan ke dalam blog sebelum ini.

MAJLIS PERPISAHAN PN. RAFIDAH
3hb April 2009

Pihak sekolah merasai kehilangan seorang kakitangan sekolah iaitu Pn. Rafidah Bt. Zakaria. Beliau ialah kerana yang telah lama berkhidmat di sekolah ini selama 8 tahun. Beliau ditukarkan ke SM Changkat Lada. Majlis perpisahan beliau diadakan secara kecil- kecilan kerana pertukaran beliau secara mengejut.


Gambar sekitar kejadian sila klik GALERY SKTB

NAIK TARAF PEJABAT DAN BILIK GURU
16hb April 2009Alhamdulillah, rezeki SKTB tahun ini. Pejabat dan bilik guru dinaik tarafkan agar guru- guru lebih selesa untuk melakukan tugasan yang diamanahkan. Kerja- kerja pembaikan telah bermula pada 16hb April 2009. Kerja- kerja naik taraf ini memakan masa hampir 2 minggu.Gambar sekitar kejadian sila klik GALERY SKTB

KLINIK UPSR TAHUN 6 ZON PKG KG. GAJAH

24hb - 26hb April 2009

Klinik UPSR Murid- murid Tahun 6 telah dijalankan pada 24hb April 2009 baru- baru ini. Klinik UPSR ini bertujuan untuk memastikan calon- calon UPSR telah bersedia menghadapi UPSR yang akan menjelma tidak lama lagi. Murid- murid yang terlibat didalam program ini dari sekolah- sekolah sekitar Zon PKG KG. Gajah. Klinik UPSR ini diadakan di Pusat Latihan Pelajar, Lambor Kanan. Terima kasih kepada semua sekolah- sekolah yang memberi kerjasama dalam menjayakan program ini dan penceramah yang sudi memberi ilmu kepada murid- murid yang terlibat.

Gambar sekitar kejadian sila klik GALERY SKTBPEMERIKSAAN PERGIGIAN

29hb - 30hb April 2009Murid- murid SKTB telah menjalani pemeriksaan pergigian pada 29hb - 30hb April 2009 baru- baru ini. Terima kasih kepada nurse- nurse yang ditugaskan ke SKTB. Macam- macam gelagat murid- murid sewaktu pemeriksaan dijalankan.

Gambar sekitar kejadian sila klik GALERY SKTB

No comments:

SAHABAT